28 April 2008

SVE STO JE DOBRO IMA KRAJ...

Stigli smo i do kraja našeg druženja. Ovim postom zatvaramo blog i sigurni smo da ste tužni. Oni koji su posetili našu stranicu će nam se uvek vratiti, u to smo 
sigurni. Nadamo se da ćemo Vas nasmejati na nekom drugom forumu, sajtu, okupljanju... Verujemo da smo Vam dali povoda za smeh, radost i dobro raspoloženje, da ćemo Vam nedostajati i da će u Vašim životima ostati rupe koje samo mi možemo popuniti šalama, vicevima i štosovima.
U to ime - ziveli i svako dobro... ;)










P.S. Ukoliko imate problema sa otvaranjem naše stranice koristeći Mozillu, potražite pomoć u programima poput "Opera" ili "Internet Explorer". Hvala. Pozdrav!

Poslednji pozdrav....


Evo i ovu obavezu sam obavio... preiskusan sam lik mame mi! Ovim postom zelim da se oprostim od ovog bloga i njegovih citaoca, necu vas vise zasmejavati svojim postovima, ali profesor je vec smislio novi vid druzenja preko neta, pa se vidimo tamo uskoro.... Ostanite zdravi u glavi ! To je najbitnija stvar na svetu.... I smejte se koliko god mozete, zivecete duze, to je naucno dokazano!

Ajd' sad uzdravlje!!! Hvala svima koji su posvetili deo svog vremena citanju ovog bloga...

Muskarci su sa Marsa, a zene sa Venere....

Verovatno vam se desilo nekada da ne mozete da nadjete zajednicki jezik sa osobom suprotnog pola, tada vam moze pasti na pamet da je vasa srodna dusa, ako tako nesto uopste postoji, sa druge planete i koliko god vam se cinilo da govorite istim jezikom vasa razmisljanja se skoro stalno razlikuju...ne brinite se to se svima desava non-stop, a evo i jedne komicne ilustracije ovog problema :

Njen dnevnik :

U subotu uvece mi se ucinio cudnim. Nasli smo se u kaficu i popili pice. Pomislila sam da sam ja za to kriva jer sam citavo poslepodne bila u kupovini s prijateljicama i malo zakasnila na sastanak, ali on nije nista komentarisao.
Razgovor je zapinjao, pa sam mu predlozila da odemo na neko intimnije mjesto gdje bismo mogli na miru pricati. Posli smo u jedan restoran i on se nastavio cudno ponasati. Izgledao je odsutan duhom. Pokusala sam ga oraspoloziti i pocela razmisljati da li sam ja kriva sto je takav ili postoji neki drugi razlog. Pitala sam ga sto mu je, a on mi je odgovorio da to nema veze sa mnom.
Odgovor mi nije zvucao uvjerljivo. Dok smo se automobilom vracali kuci, rekla sam mu da ga jako volim, ali on nije nista odgovorio, samo je prebacio svoju ruku preko mojih ramena. Nisam znala kako objasniti njegovo ponasanje jer mi nije uzvratio da i on mene voli niti je uopce ista rekao, pa sam postajala sve zabrinutija. Kad smo konacno stigli kuci pomislila sam da me zeli ostaviti. Pokusala sam ga navesti na razgovor, ali je on upalio televizor i poceo odsutno gledati program, kao da mi daje do znanja da je izmedju nas gotovo.
Na koncu sam odustala i rekla mu da idem spavati. Desetak minutakasnije dosao je i on, i na moje iznenadjenje odgovorio na moja milovanja i poceo voditi ljubav samnom.
No, i dalje je izgledao rastresen. Htjela sam se suociti sa situacijom, razgovarati s njim sto je prije moguce, ali je on zaspao. Pocela sam plakati i plakala sve dok nisam zaspala. Vise ne znam sto bih trebala uciniti. Gotovo sam sigurna da misli na neku drugu. Moj zivot je potpuna katastrofa.

Njegov dnevnik :

Danas je igralo Chelsea i izgubio je. Ali sam zato barem imao sex.